Online Fitness Coaching

LET OP: Voordat je verder scrollt wil ik weten of Online Coaching wel écht wat voor jou is. Online Coaching is namelijk niet voor iedereen weggelegd.

 

Ben jij iemand die …

❌Altijd kiest voor de makkelijkste weg

❌Opgeeft bij iedere tegenslag

❌Voor iedere situatie een passende smoes heeft

❌Met tegenzin naar de sportschool gaat

❌Ieder jaar weer dezelfde goede voornemens heeft

⛔️Dan is Online Coaching helaas niets voor jou.

 

Wij willen het maximale resultaat halen uit jou als individu. Daar is niet alleen goede coaching voor nodig, maar ook jou wil en doorzettingsvermogen om resultaat te behalen. Wij werken daarom alleen met mensen die een 100% commitment durven te maken om hun doel te behalen.

 

Dus als jij iemand bent die …

✅Het maximale uit zichzelf wilt halen

✅Een tegenslag ziet als leermoment

✅Met plezier naar de gym gaat

✅Er alles aan doet om zijn doel te behalen

✅Bereid is om uit zijn comfortzone te stappen

Dan werken wij graag met je samen aan het behalen van jouw droomlichaam. Ongeacht je niveau. Lees snel verder👇!

Wat is Online Coaching?

Met Online Coaching werken wij samen aan het behalen van jouw ultieme droomlichaam.

Dat doen we door praktische, resultaat gerichte coaching. Zonder bullshit, met hard werken, op een manier die bij jou past. Zodat je niet alles zelf uit hoeft te zoeken en in minder tijd veel meer resultaat behaalt.

Je gaat aan de slag met persoonlijke voeding- en trainingsschema’s en krijgt daarnaast zo veel begeleiding als dat jij nodig hebt.

RESULTAATGERICHT

Praktische, resultaat gerichte coaching.

PERSOONLIJK

Zo veel persoonlijke begeleiding als jij nodig hebt.

ERVAREN

Praktisch advies van een ervaren coach.

Verander je leefstijl

Bij Fitformation staat verandering op de lange termijn centraal. Naast het behalen van onze doelstelling is het belangrijk dat je weet waarom je doet wat je doet. Ik leer je zo veel mogelijk bij over voeding, training en lifestyle zodat je er de rest van je leven wat aan hebt.

Bij Fitformation werk je niet met één vast programma maar leer je hoe jij, binnen jouw lifestyle, jouw doel kunt behalen op een manier dat bij jou past. Een persoonlijk plan dat je je hele leven vol moet kunnen blijven houden.

Zo veel begeleiding als jij nodig hebt

De Online Coaching kun je zo intensief maken als je zelf wilt. Je kunt onbeperkt vragen stellen via een speciale e-mail waar je alleen als Online Coaching deelnemer toegang tot hebt.

Het trainingsschema wordt iedere week aangepast op basis van jouw resultaten. Zodat we zeker weten dat je iedere week progressie boekt. Twijfels over je uitvoering? Je kunt onbeperkt techniek video’s insturen zodat we samen je techniek kunnen analyseren en ik je hier feedback op kan geven.

Het voedingsschema pas ik zo vaak aan als je wilt. Er zit geen limiet op het aantal vragen dat je stelt, hoe lang onze gesprekken duren of hoe vaak ik het programma voor je aanpas.

Iedere week hebben we een check-up moment om de week te bespreken. Wat ging goed? Wat ging minder? Je krijgt praktische en straight-to-the-point advies die je gelijk toe kunt passen.

Als Online Coaching deelnemer sta je altijd bovenaan op de prioriteitenladder en ik maak altijd tijd voor je vrij. E-mails worden altijd binnen 24-uur beantwoord.

Het verhaal van Sven Jansen

Na ongeveer anderhalf jaar fitness ‘ervaring’ keek ik terug op een periode van keihard werken, met relatief weinig progressie. Dit was voor mij normaal aangezien ik toch een ‘hardgainer’ ben en nou eenmaal weinig potentie heb. Dacht ik.

Tot ik mij tot een vriend richtte: Joshua Kaats. Hij vertelde mij voor de zoveelste keer hoe zonde het was dat ik niet volgens een op maat gemaakt voedings- en trainingsschema trainde. Als ik hierbij progressive overload zou toepassen en mijn voeding op orde zou krijgen, zou ik vele malen meer progressie kunnen boeken. Ik was ervan overtuigd dat ik veel at en keihard trainde dus nam ik zijn adviezen domweg niet direct aan. Tot ik op een geven ogenblik dacht: nu is het genoeg, ik ga een keer wel luisteren. Ik kreeg op maat gemaakte schema’s, antwoorden op al mijn vragen en zeer waardevolle adviezen. Hiermee ging ik keihard aan de slag en het resultaat mag er zijn. Na 12 weken ben ik, de ‘hardgainer’, bijna 10 kilo aangekomen. Daarnaast squat ik nu bijna 20 kg meer, en bankdruk ik 15 kg meer. Dit heb ik allemaal te danken aan de slimme manier van trainen die Joshua mij aangeleerd heeft. Samen met wat waardevolle tips omtrent trainen en voeding. En natuurlijk het consistent toepassen van deze tools.

Ik wil iedereen die denkt ‘och ik eet heel veel, dat zit wel goed’ of ‘ik train keihard, en doe er alles aan’ adviseren om te stoppen met jezelf voor de gek te houden net zoals ik dat deed. Vervolgens raad ik je aan advies in te winnen bij iemand die echt  verstand van zaken heeft, zoals Joshua. Van hem leer je de meest efficiënte trainingstechnieken, alles op het gebied van voeding, en handige tools om dit alles te passen in jouw drukke leven.

Online Coaching voor €2,63 per dag

Ik vind dat iedereen die écht bereid is om zich voor 100% in te zetten de mogelijkheid moet hebben om met Online Coaching te beginnen.

Daarom hebben we ervoor gekozen om Online Coaching voor iedereen betaalbaar  en toegankelijk te maken.

Je kunt met Online Coaching beginnen voor €2,63 per dag. Dit is inclusief intake, voeding- en trainingsschema en onbeperkte begeleiding. Als je niet bereid bent om -nog geen- €3 per dag in jezelf te investeren dan geloof ik niet dat je het écht wilt.

Wil je het een maandje proberen en daarna zelf aan de slag? Dat kan met ons Online Coaching Try Out pakket. Je leert in deze maand hoe je daarna zelfstandig verder kunt.

Online Coaching - Try Out

99,-Eenmalig

Ervaar de voordelen!

  • Voeding- en trainingsschema
  • Wekelijkse check-ups
  • Onbeperkt E-mail contact
  • Resultaatgerichte coaching
  • Onbeperkte feedback op techniek
  • Wekelijkse trainingsschema’s

  • Mijn Fitformation heeft mij als persoon vrolijker, energierijker en fitter gemaakt. De foto’s tonen aan wat het advies van Joshua met mij gedaan heeft. Ik kan het oprecht iedereen aanbevelen! - Stefan van Vugt
  • Door de hulp die FitFormation mij heeft gegeven ben ik in de eerste weken steeds 2 kilo per week kwijtgeraakt, dit was na een maand al goed te zien! Ik begon steeds beter in mijn kleding te passen en het regende complimenten van mijn vrienden en familie. Natuurlijk motiveerde mij dit alleen maar meer om nog meer mijn best te gaan doen, ik ben dan ook 30 kilo afgevallen in de afgelopen 6 maanden sinds ik begonnen ben met FitFormation! - Ashley
  • Begin januari vroeg ik Joshua om zijn hulp. Ik sportte (bijna) elke dag maar doordat ik alles bleef eten zonder erbij na te denken kwamen er meer kilo's bij dan dat er af gingen. Ondanks dat ik totaal niet hield van diëten heb ik Joshua toch gevraagd om een voedingsschema voor me te maken. Hij hield rekening met wat ik lekker vond en wat ik echt niet wilde eten. Ik ben begonnen met echt serieus te gaan sporten en me te houden aan het voedingsschema, toen ging het eigenlijk vanzelf. Ik had helemaal geen hongergevoel en ik hoefde (gelukkig) ook niet te leven op shake of salades. Nu 7 maanden verder ben ik 13 kilo afgevallen en blij met mijn lichaam! - Savennah
  • Ik had me ingeschreven bij Fitformation en boekte na de eerste week gelijk resultaat: maar liefst 4 kilo! Dit gaf me een enorme boost om door te zetten! Inmiddels is er in 11 weken 15,7 kilo af! Ik voel me een totaal ander persoon. Veel energieker en zelfverzekerder. Ik zou voor geen goud terug willen in mijn 'oude' lichaam. Nooit had ik verwacht dat ik gelijk zoveel resultaat zou boeken! Het is een top begeleiding en een super voedingsschema! - Annelie

Online Coaching aanvragen

Vul het onderstaande contactformulier in en kies het gewenste programma. Wij sturen je dan zo snel mogelijk het intake formulier op.

LET OP: Het komt helaas weleens voor dat onze mailtjes in de spambox belanden. Heb je na 12 uur nog geen intake formulier ontvangen? Check dan even je spam ;).