Wil je graag zelf aan de slag met een persoonlijk plan dat werkt?

Dan zijn onze losse schema’s precies wat je zoekt!

 

Laat niets meer aan het toeval over en start met een plan dat je iedere dag één stap dichterbij jouw doel brengt.

 

Vergeet kant-en-klare fitness schema’s en haal het maximale uit jezelf

Jij bent uniek. Er is niemand met exact dezelfde genetische potentie, spierfysiologie, stresstolerantie, krachtstatus en persoonlijke voorkeuren. Jouw ideale plan vind je dus niet op internet, die maken wij voor je.

Wij houden rekening met jou als individu en garanderen dat het programma 100% op jou is afgestemd. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen op een manier die bij jou past.

Kies je voor een voedingsschema? Dan eet je alleen producten die jij lekker vindt, op momenten die jou uitkomen.

Kies je voor een trainingsschema? Dan doe je oefeningen die aansluiten op jouw doelen, train je hoe vaak je persoonlijke leven toelaat en wordt het trainingsvolume afgestemd op jouw spierfysiologie.

Voor je met één van onze programma’s aan de slag gaat beginnen we met een uitgebreide intake en checken we samen of alles haalbaar is zodat we 100% zeker weten dat het bij je past en je er op de langere termijn plezier uit haalt.

Veel gestelde vragen

Voedingsschema

1Moet ik iedere dag hetzelfde eten?
Bij het voedingsschema krijg je bij iedere maaltijd voldoende variatiemogelijkheden waarin je zelf kunt variëren. Zo kun je bij iedere maaltijd kiezen waar je op dat moment zelf zin in hebt en hoef je niet iedere dag hetzelfde te eten.

1Hoe ziet het voedingsschema eruit
Het voedingsschema ziet er bij iedereen anders uit. Het voedingsschema wordt opgesteld op basis van o.a. jouw doelen, huidige situatie en persoonlijke voorkeuren.  

1Ik ben vegetariër, kan ik dan ook een voedingsschema aanschaffen?
Jazeker! 

1Ik ga regelmatig uiteten, moet ik dat opgeven?
Nee. #Fitformation staat voor een persoonlijke aanpak dat past binnen jouw lifestyle. Als daar af en toe een feestje bij hoort dan is dat geen enkel probleem. Je ontvangt naast het voedingsschema een uitgebreid document met toelichtingen waarin je precies wordt verteld hoe je mee kunt blijven doen met sociale activiteiten zonder dat het je voortgang in de weg zit.
1Moet ik supplementen gebruiken?

Nee, voedingssupplementen zijn nooit verplicht om te gebruiken. Voedingssupplementen kunnen in sommige gevallen bijdragen aan een goede gezondheid en het maximaliseren van resultaat. Je krijgt hierin advies op basis van jouw doelen maar je  bent vrij dit advies wel of niet op te volgen. 

Trainingsschema

1Hoe vaak moet ik trainen?
Je kunt zo vaak trainen als jij wilt en je persoonlijke situatie toelaat. Trainingsschema’s worden opgesteld vanaf 2 keer trainen per week tot aan 2 keer per dag. 

1Moet ik lid zijn van een sportschool?
Ja, de oefeningen in het trainingsschema voer je zelfstandig uit in de sportschool.

1Hoeveel resultaat kan ik verwachten?
Hoeveel resultaat je behaalt verschilt per persoon. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van hoe vaak je traint, hoe je stressniveau is, wat je doel is en hoeveel je ervoor over hebt om dat doel te behalen.
1Wat als ik geen resultaat behaal?
Als je het programma hebt gevolgd zonder dat je resultaat hebt behaald dan krijg je gewoon je geld terug. Je betaalt immers voor resultaat.

Maak je keuze

Voedingsschema

39Eenmalig

 • Vetverlies of spieropbouw
 • Producten die jij lekker vindt
 • Variatie voor de hele week
 • Makkelijk te volgen
 • Voor ieder budget

Trainingsschema

49Eenmalig

 • Focus op spiermassa
 • Voor in de sportschool
 • 3-7 dagen per week
 • Afgestemd op jouw niveau
   • Train optimaal!

Schema aanvragen

Vul het onderstaande contactformulier in en kies het gewenste schema. Wij sturen je dan zo snel mogelijk het intake formulier op.

LET OP: Het komt helaas weleens voor dat onze mailtjes in de spambox belanden. Heb je na 12 uur nog geen intake formulier ontvangen? Check dan even je spam ;).

GRATIS Trainingsschema